Photobucket
Tälläinen talo syntyi Doreaun perheelle. :) Isoin ikkuna leikkaa ikävästi kattoa :/

 Photobucket
Keittiö on sisustettu vaalein värein, mutta tummat tasopinnat ja lattia tuovat hieman kontrastia kuvaan. Ines ei kuulu sisustukseen : D

Photobucket
Keittiön yhteydessä on myös ruokailuhuone, johon on tosin varattu istumapaikat vain neljälle. Mutta tuolejahan voi aina lisäillä :)

Photobucket
Olohuonekin on sisustettu suht maltillisilla väreillä. Pienillä yksityiskohdilla on luotu vähän värikkyyttä sisustukseen. Olohuoneessa sijaitsee myös perheen valtava tv ;D Kierreportaat yläkertaan kulkevat osittain olohuoneen kautta.

Photobucket
Kun katsotaan olohuoneesta päin, niin maisemat ovat tälläiset. :) Tietokone on sijoitettu pieneen (ahtaaseen) nurkkaukseen, WC-tilan viereen. Suoraan eteenpäin katsottaessa näemme huoneen...

Photobucket
Huone on ehkä hieman ankea, mutta sisältää tavarat mitkä eivät muualle mahtuneet :D

Photobucket
Alakerran WC-tila

Photobucket
Yläkerran WC-tila, aivan alakerran WC:n yläpuolella.

Photobucket
Yläkerrassa sijaitsee vanhempien makuuhuone. Huoneen sisustus on pelkistetty, lähinnä siksi että raha loppui hieman kesken yläkertaa sisustaessa. Makuuhuoneesta avautuu myös parvekenäkymä naapurustoon.

Photobucket
Perheen pojan huone, kuten sävyistä ja värivalinnoista varmaan huomaa :) soittimet ovat tukemassa pojan musiikki&tanssiharrastusta.

Photobucket
Photobucket
Tytön huone. Huone sijaitsee olohuoneen yläpuolella ja huone onkin valoisa, sillä talon suuri ikkuna ulottuu myös yläkertaan. Sermin takana on hyvä vaihtaa vaatteet. x)

Ja siinä se suurinpiirtein tiivistettynä olikin. Nähdään seuraavan osan merkeissä!