Photobucket
Risto-Petteri opettaa kuopustaan ottamaan ensiaskeleet, jotka ovat hyvin huterat ja kokeilevat. Hän piti Siennaa kevyesti pystyssä antamalla hänen nojata käsiinsä. 

Photobucket
Mutta kun isä otteen päästi irti, Pikku-Siennan kiinnostus lopahti samantien ja hän lähti konttaamaan kohti leluarkkujaan :D
Risto-Petteri katsoi kuopustaan nauraen. "Sienna-kulta, jospa harjoiteltaisiin vielä hetki?"

Photobucket
Isän runoillessa kannustavia sanoja, uhosi Sienna olevansa jo kyllin vanha ja iso tyttö kävelläkseen itsekin ilman tukea. 

Photobucket
Stephen ilmeili suloisesti. :)

Photobucket
Illalla lasten jo mennessä nukkumaan, ajatteli Risto-Petteri yllättää vaimonsa.
"Saanko luvan, rakkahin vaimoni?" Risto-Petteri hymyili ja ojensi kätensä vaimoaan kohden. Mary Beth hämmästyi silminnähden ja katsoi hetken miestään. "Oikeasti? Oletko tosissasi?" Hän nauroi yllättyneesti, mutta tyytyväisyys paistoi hänen katseestaan.
"Tartu nyt vain käteeni." Risto-Petteri komensi leikkisästi.

Photobucket
  Pari otti kevyitä askeleita puolelta toiselle ja tanssiminen olikin enimmäkseen vain rauhallista askeltamista. Risto-Petteri ajatteli yhä Mary Bethin yllättynyttä ilmettä ja kuinka ilahtunut tämä oli pienestä eleestään. Hän päättikin tästedes uhrata parisuhteelle runsaammin aikaa. Laiminlyöntiä oli tapahtunut, sillä töitä oli ollut paljon ja työsuhteita oli pitäny hoitaa. Myös muu perhe oli syönyt parisuhteen omaa aikaa.

Photobucket
Yllätykset jatkuivat. Risto-Petteri taivutti Mary Bethiä tanssin lomassa juuri sen verran, että vai suudeltua häntä tarpeeksi hellästi.

Photobucket
Mary Beth ja Risto-Petteri nauttivat niin paljon toistensa seurasta, että unohtivat laittaa pikku-Siennan yöpuvulle. Sienna saikin touhuta lähes koko yön omia juttujansa.

Photobucket
Stephenin sisäinen kello herätti hänet jo kello kuudelta aamulla. Samassa huoneessa nukkuvat vanhemmat eivät olleet kuitenkaan vielä heränneet, joten hän päätti mennä katsomaan mitä Siennalle kuuluu.

Photobucket
Sienna ilahtui nähdessään isoveljensä. Stephen innostui ilveilemään pikkusiskolleen, joka nauroi kovaäänisesti ja maha kippurassa.

Photobucket
Stephen piilotti silmänsä käsien taakse ja leikitti Siennaa. "Siennaa.. minne Stephen meni minne isoveli meni?"
Sienna osoitti veljensä kasvoja sormellaan ja nauroi höröttäen. 

Photobucket
"Pöööööö!" Stephen huudahti ja sai Siennan nauramaan yhä riehakkaammin. 

Photobucket
Oli kuitenkin aika lähteä kouluun ja työpaikoille. Oli Stephenin ensimmäinen koulupäivä ja hän pakkasikin kimpsut ja kampsut nopeasti reppuunsa ja riensi koulubussiin. Mary Beth ja Risto-Petteri menivät samalla kimppakyydillä, mutta pikku-Siennalle oli hankittava lastenhoitaja täksi päiväksi. Olisivatpa he tienneet mitä tuleman pitää..

Photobucket
Jo aamupäivästä lattialla makasi kaksi likaista tuttipulloa ja syöttötuolissa likainen kulho. Sienna oli hädin tuskin koskenutkaan ruokaansa, sillä hän oli kuoleman väsynyt valvotun yön jäljiltä.

Photobucket
Viimein lastenhoitaja tajusi nostaa Siennan syöttötuolista. Sienna parkui väsymystään, mutta lastenhoitaja ei näyttänyt käsittävän mikä oli hätänä..

Photobucket
Vaikka kuka tahansa täysjärkinen olisi varmasti tajunnut mikä Siennaa vaivasi, ei lastenhoitaja ollut lainkaan perillä Siennan hälyttävästä pissahädästä ja väsymyksestä. Sen sijaan hän haki jääkaapista uuden tuttipullon..

Photobucket
Sienna ei pystynyt enää pidättämään pissahätäänsä ja antoi tulla vaippaan. Lastenhoitaja ymmärsi kyllä vaihtaa vaipan, mutta kylpy olisi myös tehnyt terää..

Photobucket
Vaipat vaihdettiin toistamiseen, vaikka siitä ei mitään apua ollutkaan :D

Photobucket
Kolmen tunnin lastenhoitajapalvelujen käyttäminen johti tähän tulokseen.. Onneksi Sienna pääsi vihdoin nukkumaan.

Photobucket
Hoitaja ei liikauttanut eväänsäkään siivotakseen jälkiänsä, vaan luki päivänlehdestä viikonlopun säästä.

Photobucket
Äidin vihdoin saapuessa kotiin, sai lastenhoitaja kyytiä ja Sienna pientä kävelyopetusta äidiltään. Siennakin ilahtui nähdessään äitinsä. :)

Photobucket
Risto-Petteri yritti lähentyä myös poikansa kanssa, sillä oli huomannut, että heidän välinsä olivat aika etäiset.
"No, Stephen, miten päiväsi meni?" Risto-Petteri kysyi pojaltaan tämän katsoessa jonkin sortin lastenleffaa Disneylta.
Stephen katsoi isäänsä kysyvästi ja vilkais tv-ruutuun. Hänen oli selvästi vaikea päättää kumpaa kuuntelisi. "Ihan hyvin. Sain koulussa uusia ja kavereita. Ja sain läksyjä! Plääh."
Risto-Petteri ehdotti poikien keskeistä peli-iltaa, ja silkka innostus paistoi Stephenin silmistä. Suostuttelua ei selvästikään tarvittu. :)

Photobucket
Loppuillasta pihaan kaarsi poliisiauto.. mitäköhän asia mahtaisi koskea.. :)

Photobucket
Photobucket
Poliisi kävi sopimassa uuden kissanpennun adoptoimisesta. Perhe saikin uuden perheenjäsenen Ineksestä, suloisesta vaaleaturkkisesta kissanpennusta. Ineksen tapittava katse sai Mary Bethin sydämen sulamaan. :)

Photobucket
Samana iltana vietettiin myös Siennan syntymäpäiviä ja hän kokikin pikaisen kasvupyrähdyksen..

Photobucket
Photobucket
Siennasta kasvoikin varsin sievä tyttö. Kasvonpiirteissä voi erottaa molempien vanhempien tiettyjä piirteitä, mutta ihon- ja hiustenvärissä Risto-Petterin geenit ovat olleet vallitsevat.

Photobucket
Mary Beth halasi tytärtään lämpimästi. "Hyvää syntymäpäivää, Sienna."

Photobucket
Mary Beth kuiskasi hiljaa miehensä korvaan. "Risto.. mitä jos menisimme jo.. nukkumaan?"
Risto-Petteri nyökkäsi tietävästi. Hän kantoi Siennan kehtoonsa ja lähetti Stephenin iltapesulle ja läksyjen tekoon. "Me menemme äitin kanssa jo lepäämään."

Photobucket
Lastenhuonetta uusittiin vähän. :)

Photobucket
Mary Bethin ja Risto-Petterin kuumat tunteet jatkuivat. Risto-Petteri korjasi suihkua ja Mary Beth luuttusi rikkinäisen suihkun vuodattamaa vettä pois lattialta.
"Risto.. Olen hieman miettinyt. Mitä mieltä olisit, jos yrittäisimme kolmatta lasta?"
Risto-Petteri hätkähti hieman ja keskeytti puuhastelunsa. " Mary.. en oikein tiedä onko se hyvä ajatus. Haluan kyllä lisää jälkikasvua, mutta taloudellinen tilanteemme.. en tiedä sallisiko se enää yhdenkään uuden huoneen rakentamista taloomme. Eikä meillä ole yhtään ylimääräistä tilaa täällä.. Jospa miettisimme vielä?" 
Mary Beth tuijotti lattiaa tyhjällä katsellaan. "Olet oikeassa. Vielä ei ole hyvä aika."

Photobucket
Sillä välin Ineksestä oli tullut aikuinen kissimirri. :) Awww, niin suloinen.

Photobucket
Ines oli hyvin huomiohakuinen kissa. Mary Beth halusi hyödyntää Ineksen huomiohakuisuuden ja haki tälle töitä viihdealalta.

Photobucket
Mary Beth aloitti Ineksen treenaamisen. Olisi tärkeää, että tulevalla työpaikalla ei tarvittaisi kissanhiekka-astiaa, joten oli tietenkin tarpeellista että Ines oppisi käymään pytyllä. x)

Photobucket
Pian Ines osasikin jo pytyllä kökkimisin jalon taidon. Mary Beth oli innoissaan Ineksen nopeasta edistymisestä.

Photobucket
Oli ilmeisen helpottavaa päästä tekemään tarpeet suoraan vessanpönttöön. Ines näyttää nauttivalta. =D

Photobucket
Sienna oli löytänyt oman kiinnostuksenkohteensa urheilusta. Myös Risto-Petterin mielestä kaikenlainen urheilu oli mielekästä, ja hän harrastikin tyttärensä kanssa kaikkia mahdollisia urheilulajeja.

Photobucket
Mary Beth oli kiinnostunut mekaanisista asioista, mitkä tosin tuottivat hänelle paljon päänvaivaa.

Photobucket
Stephen ja Sienna olivat saaneet toisistaan oivat leikkikaverit ja viettivät paljon aikaa keskenään leikkien. Siennan urheiluinnostus oli tarttunut Stepheniinkin

Photobucket
Äiti Mary Beth oli tuonut saapunut töistä kotiin kollegansa saattelemana, joka oli kuitenkin jäänyt rupattelemaan pidemmäksikin aikaa. Marylla ja Paulilla synkkasi. Mustalla koiralla ja Siennalla taas ei, sillä koira oli lähes valmis hyökkäämään Siennan kimppuun.

Photobucket
Sienna säikähti ärtyisästi murisevaa koiraa ja oli lähellä itkua. Mary Beth ei ollut huomannut mitä oli käynyt, sillä olin aivan Paulin lumoissa.

Photobucket
Tunteet olivat lämmenneet jo usean tunnin rupattelun ajan. Mary Beth oli korviaan myöten ihastunut kollegaansa eikä olisi halunnut Paulin lähtevän lainkaan. "Pauli.. näemme töissä.. huomenna?" Pauli nyökkäsi ja suoristi selkänsä valmiina lähtemään kotiin.

Photobucket
Photobucket
Ennen kuin Pauli ehti lähteä, halusi Mary Beth toimia nopeasti. Hän nojautui Paulia kohti ja painoi huulensa hellästi, mutta varmasti miehen huulille. Suudelma tuntui niin hyvältä, että sitä oli vaikea lopettaa.

Photobucket
He irrottautuivat toisistaan ja katsoivat toisiaan silmiin ihastuneina. "Mary Beth, olen naimisissa. Kai tiedät, että tämä ei voi jatkua?"
"Tiedän, minullakaan ei ole varaa suhteen jälkiseurauksiin.. minulla on perhe.. mutta näemme silti töissä huomenna?" Pauli nyökkäsi vastaukseksi ja lähti hölkäten omaan kotiinsa.

Photobucket
  Lapset eivät tienneet suhteesta mitään. Sienna opetti Inestä seisomaan ja Stephen harjoittelin shakin peluuta.

Photobucket
Risto-Petteri saapui töistä, aavistamatta mitään. Hän oli kuitenkin saanut ylennyksen ja vastaamalla urakysymykseen oikein, hän oli saanut 55 000§ bonuksen! Rahoille tulee kyllä käyttöä.. :) Vihdoin perhe voisi rakentaa tilavamman ja suuremman itselleen! <3

Jos luette niin olisi kiva jos voisitte jättää kommenttia<3 antaa motivaatiota jatkaa :>