Hei, tämä on ensimmäinen osa LC Doreauta. =) Olen yleensä aika malttamaton tekemään näitä ensimmäisiä osia, joten laskisin tämän enemmänkin läpijuoksuksi. En välttämättä jaksa mainita jokaista kertaa kun simit viettävät herkkiä hetkiä tai tekevät ruokaa.. ketä se nyt edes kiinnostaisi. Tässä joitain kohokohtia Mary Bethin ensimmäisestä viikosta..

 

 Photobucket

Suvun aloittaja, ihastuttava ja vihastuttava Mary Beth Doreau. Mary Beth on perhetavoitteinen, elämäntavoitteenaan päästä poliisiuran huipulle. Mary päätti, ettei anna ulkonäön vaikuttaa ratkaisevasti puolison valinnassa. 4800§ turvin Mary yrittää kasvattaa suurelle tontilleen hulppean huvilan ja upean puutarhan. Toivelistalla olisi vähintään 3 lasta ellei enemmänkin, sillä Mary on hyvin lapsirakas.. 

Photobucket

4800§ ei tosiaan paljon saanut. Oli kuitenkin tärkeää saada WC-tila ja makuukamari suljettujen seinien sisälle.

Photobucket

Mary Beth suuntasi kulkunsa oitis kirjahyllylle ja onnistui ahkeralla lukemisella saamaan itselleen 2 ruuanlaittopistettä lyhyessä ajassa. Postinjakajan aamulla tuomasta lehdestä hän bongasi itselleen työn, jossa oli erinomainen aloituspalkka, yli 300§. Työnkuvaan kuitenkin liittyi erittäin vahvasti politiikka, joten Mary Beth oli varma ettei tule viettämään kovinkaan monta viikkoa kyseisessä työpaikassa..

Photobucket

Tontille oli pelmahtanut sattumalta 5 simiä samaan aikaan, yksi heistä oli Risto-Pekka(?) Takala. Kutsukaamme vaikka RP:ksi. Mary Beth asteli tummahipiäisen miehen luokse itsevarmasti ja hymyili tälle ystävällisesti. 
"Hei, olen Mary Beth Doreau, hauska tutustua" Mary Beth loi laskelmoidun hymyn huulilleen.
Mies vastasi painokkaalla katseella ja tervehti iloisesti takaisin.

Photobucket
Kaksikko tuli yllättävän hyvin toimeen toistensa kanssa. Suhde lämpeni nopeaa vauhtia, sillä yhteisiä puheenaiheita oli monia..

Photobucket
 

Runsas imartelu jatkui jatkumistaan, mitä kumpikaan ei pistäny pahakseen. Mary Beth oli nainen RP:n makuun, eikä halunnut että asiasta jäisi mikään kohta epäselväksi.

Photobucket

Ei aikaakaan kun huulet kävivät hellästi toistena luona. Vaikka pusu olikin hädin tuskin vain molemminpuolinen hipaisu, jätti se selvästi kumpaankin satasessa sykkivän sydämen.

Photobucket

Suhde ei oikeasti edennyt näin nopeasti, mutta en jaksa laittaa jokaiselta päivältä jokaikistä kuvaa, joten tässä tiivistelmä, missä Mary Beth ja RP:n suhde on nyt=) Mary Beth kosiskeli RP:tä muuttamaan kanssaan saman katon alle, ja RP ilahtui siitä ikihyvin ja suostui muitta mutkitta. Risto-Pekka toi talouteen 10000§ lisää rahaa, mikä ei kyllä kata ihan kaikkia tarpeita..

Photobucket

Samana iltana he pääsivät vieläkin kuumempiin tunnelmiin vällyjen väliin..

Photobucket

Uusin vähän talon ulkonäköä niin sisältä kuin ulkoakin. Tarinan edetessä tulette kyllä näkemään vähän sisustustakin. :)

Photobucket

RP halusi yllättää avovaimonsa. Varsin impulsiivisena ihmisenä RP tiesi, että Mary Bethkin oli sellainen. Kaikkea ei aina tarvitse suunnitella viikkoja etukäteen.. Mary Bethillä ei ollut hajuakaan mitä RP puuhasi hänen selkänsä takana.

Photobucket

Vielä minuuttejakaan ennen H-hetkeä Mary Bethillä ei ollut aavistustakaan mistään epätavallisesta. Hän oli juuri päässyt töistä ja makseli laskuja tavalliseen tapaan.

Photobucket

Olikin varsinainen yllätys kun Mary Beth löysi itsensä keskeltä ei-mitään, RP vierellään. Hän oli ikionnellinen, sillä oli pitkään toivonut retkeilylomaa luonnonhelmaan. Majoituspaikka näytti monipuoliselta kaikkia mahdollisia aktiviteetteja oli luvassa..

Photobucket

Kuten teltan kestävyyden testaamista..

Photobucket
 

Retkikohteissa vierailua, mistä he olivat erityisen innoissaan ja molemmilla jäi varsin hyvä maku pikku retkestä, vaikka hinta 300§ per sim kirpaisikin.

Photobucket

Photobucket

Kalastusta kimpassa.


 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

RP kosi Mary Bethiä kauniin lammen rannassa. Mary Beth vastasi tietenkin myöntävästi. Yhteinen taival saattoi virallisesti alkaa..

 

................................ Pariskunta palasi vuoristoilta kotiin. Mary Beth huomasi muutoksia kehossaan sekä lisääntyneen huonovointisuuden. Hän tiesi minkä merkki se oli. Hän kertoi siitä avomiehelleen, joka oli silminnähden iloinen asiasta. Tulevan vauvan lisäksi talouteen saapui eräs toinenkin perheenjäsen, vain pari päivää ennen lapsen syntymää.

Photobucket

Uusin perheenjäsen oli pieni koiranpentu, Jake. =)

Photobucket

Mary Beth ja Risto Pekka olivat silminnähden onnellisia yhdessä. Mahassa potkiva perheen esikoinen ja juuri perheeseen tullut koiranpentu nosti tuntuvasti heidän mielialaansa ja elämänasennettaan positiiviseen suuntaan.

Photobucket

Heti seuraavana päivänä tulostaan Jake kasvoi miehekkääksi urokseksi. Kovin pienellä aikavälillä perheessä kävi suuria asioita..

Photobucket

Päivä ennen synnytystä Marylla oli jo suuria vaikeuksia pidätellä ja vessaan ehtiminen ei ollut enään itsestäänselvyys. :D

Photobucket

Mary Beth tuli hyvin toimeen uuden perheenjäsenen Jaken kanssa, ja Jakekin näytti suunnattomasti isäntiensä huomiosta.

 

Photobucket

Pian perheen esikoinen näki ensimmäisen kerran omilla silmillään maailman. Pienokaisen nimeksi annettiin May ajatellen hänen äitinsä etunimeä, Mary Beth. 

 

Seuraavassa osassa osa ei ole (välttämättä) niin pikakelausta, mutta ainakin panostan enemmän, kun olen saanut perheen elämän paremmin vauhtiin. =)